PHILIPS SERIES 5400 LATTEGO EP5447/90

Automata kávéfőző – 15 bar nyomás, LatteGo tejrendszer, kávédaráló, egyidejűleg két csésze készítése, kijelző, forró víz funkció, szabályozható kávéhosszúság, cseppfogó rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos, cappuccino és latte üzemmód, 1,8 literes víztartály, őrlési rendszer: őrlőkövek, szemes kávé kapacitás: 275 g, 12 fokozatban állítható őrlési finomság, 1500 W teljesítményfelvétel, szélesség: 24,6 cm, magasság: 37,2 cm, mélység: 43,3 cm, tömeg: 8 kg, színe: fekete, ezüst

A kávét sokféle módon lehet elkészíteni. Kedvenc kávéjának valódi élménye az Espresso Philips Series 5400 LatteGo EP5447/90 segítségével elkészíthető. Mi mindenre képes ez a kávéfőző, azt a következő rövid értékelésben olvashatja.

12 típusú ital

Ön is azok közé tartozik, akik szeretik a többféle módon elkészített kávét? Az Espresso Philips Series 5400 LatteGo egy gomb megnyomásával tizenkét féle italt képes készíteni. Élvezet minden kávéimádónak, aki szereti az erős, tiszta fekete  eszpresszót. Megörvendezteti azokat, akik a cappuccino, latte machiato, flat white vagy egyéb tejes italt kedvelik. Gyerekeknek finom tejhabos kakaó  is készíthető. A darálás finomságáról  és akár 20 000 csésze ital elkészítéséről a  kerámia daráló gondoskodik. A kávét a készítés előtt darálja le, ezáltal egyedi aromát kap, amelyet gyorsan megszok majd. A daráló 12 különböző őrlési durvaságra állítható be. Vigyázat! Ha az Espresso Philips Series 5400 LatteGo kávéfőző által készített itallal megkínálja vendégeit, azok hamarosan újból meglátogatják majd.

Intenzív íz és egyszerű kezelés

Az Espresso Philips Series 5400 LatteGo mindennel rendelkezik, amihez az intenzív ízű kávénál szüksége lehet. A készítés módja a színes képernyőn egyszerűen kiválasztható. Az ital fajtája, intenzitása és a tej mennyisége is beállítható. Akik szeretik az erős kávét, azoknak jó az Extra shot funkció. Az Aróma Extract rendszer az aroma extrakciójához a vizet 90 és 98 °C tartja. A kezelés nagyon intuitív és a kávé készítésével a laikus is megbirkózik.

Leggyorsabb tisztitás

Az automata Espresso Philips Series 5400 LatteGo a tejet nagy gyorsasággal keveri, igy ideális hőmérséklet mellett gazdag tejhabot képez. Tejrendszerrel rendelkezik, amelyet 15 másodpercen belül átmos. Nem tartalmaz semmilyen rejtett részt, nem igényel hosszadalmas szétszedést és mosogatógépben vagy folyóvízben is elmosható. A kávéfőző minden kávé készítése után automatikusan átöblíti magát.

Lassítja a vízkő képződést

A vízzel készített italok nagy problémája a vízkő. A Philips márka ezért gondolt arra, hogyan lehetne ezt a problémát könnyebben eltávolítani. Az AquaClean vízszűrő lassítja a vízkő képződését és annak eltávolítása nélkül a kávéfőző akár 5 000 adagot is elkészit.

Még több kényelem

Nincs kedve minden kávéfőzésnél beállítani az ital fajtáját, a darálás durvaságát vagy annak intenzitását? Állítsa be a kávét kedve szerint és ezt mentse el a memóriába. Az Espresso Philips Series 5400 LatteGo akár négy felhasználói és egy vendég profil létrehozását teszi lehetővé. Minden beállítás tovább módosítható, amig meg nem találja az ideális kávé receptet.

Nagy ital választék
Egyszerű és intuitív kezelés
Rendszer a tökéletes aromáért
Az intenzitás, tej mennyiségének és a darálás durvaságának beállítása
Kávészemek aromájának védelme
100 % kerámia daráló
Vízkő elleni védelem
Tejrendszer gyors védelme
Gazdag tejhab
Egyéb tejes italok készítésének lehetősége
Szép dizájn
A tejtartó a hűtőben is tárolható
Magasabb ár
A jobb manipulációhoz a víztartályról hátulról hiányzik a fogantyú

Porovnanie cien

alza.hu
alza.hu
299990 Ft
Átvehető

Najpredávanejšie Značky

  • Kávovary Sencor
  • Kávovary Philips
  • Kávovary Bosch
  • Kávovary Krups
  • Kávovary Delonghi