De’Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65 SB: elsőosztály a kávéfőzők között

Szereti a minőségi kávéházak finom kávéját és szeretné otthon is élvezni? Az olasz De’Longhi gyártónak van erre megoldása. Ez az automatikus PrimaDonna Class kávéfőző elsőosztályú kávét készit. Hogyan működik a gyakorlatban?

A De’Longhi PrimaDonna Class kávéfőző magasabb ára a dizájnon tükröződik vissza. A törzs elsőosztályú anyagokból van, amelyek minőségiek és prémiumként hatnak. Egyetlen apró hiányossága a csészék elhelyezésére szolgáló rács. Ezen már pár használat után mutatkoztak a használat jelei.

Elsőosztályú technológiák

Az automatikus PrimaDonna Class kávéfőző több előrehaladott technológiával rendelkezik. Pl. képes emlékezni a 3 legkedveltebb italra. Okostelefonnal összepárosítható, melynek köszönhetően távolról is kezelhető.  A gombok és a képernyő kezelése nagyon gyors és egyszerű.

Megoldások az ön kényelméért  

Értékeljük az öntisztitó és vízkő eltávolító rendszert, amely megkönnyíti a rendszeres karbantartást. A kávéfőző egyszerre 2 kávét készit. Praktikus funkció a csészék melegítése is. Rendelkezésre áll az energia megtakarítás és az automatikus kikapcsolás rendszer is.

Kávé, amelyet imádni fog

A De’Longhi PrimaDonna Class a kávé vagy víz mennyiség beállításának széles skáláját kínálja. Igy elképzelése szerinti tökéletes italt keverhet.  Az előrehaladott tejrendszer magától értetődő. A működtetési nyomás 19 bar. Először cappuccinót, lattét és eszpresszót készítettünk és az összes kávé nagyszerű volt.

A végeredmény? A De’Longhi PrimaDonna Class automatikus kávéfőző szinte hibátlan berendezés, amely az igényes felhasználóknak is megfelel.

- Intelligens funkciók - 2l-es víztartály - Egyszerre 2 csésze készítése - Széles skálájú beállítási lehetőségek - Csendes daráló.
A poharakra való rács könnyen megkarcolódik
A csészék lassabban melegszenek fel

Porovnanie cien

alza.hu
alza.hu
349990 Ft
Átvehető

Najpredávanejšie Značky

  • Kávovary Sencor
  • Kávovary Philips
  • Kávovary Bosch
  • Kávovary Krups
  • Kávovary Delonghi