KRUPS EA8108 Roma recenzió: tökéletes olasz kávé otthon?

A KRUPS a konyhai fogyasztók német gyártója szeretne helyet kapni az árban elérhető automatikus kávéfőzők mezején is. A Roma kompakt modell megmutatta, hogy a „kevés pénzért is lehet sokat kapni“, ami ebben az esetben valóban igaz.

A KRUPS Roma kávéfőző már méreteivel első ránézésre felkelti a figyelmet. A fejlesztők eljátszottak az egyes komponensek elhelyezésével, melynek köszönhetően a konyhában nem foglal sok helyet. Értékeljük a dizájnt, amely elegánsan és értékesen hat.

Az egyszerű kezelés jelentős előny

Némely konkurenstől eltérően a KRUPS Roma rendkívül egyszerű és közvetlen kezelésű a hardver gombok segítségével. Nem kell órákat tanulmányozni a használati utasítást és a kávéfőzőt könnyen megtanulja kezelni. Észrevettünk egy apró hátrányt- a víz mennyiségének szabályzója és a fúvóka egyaránt fekete színű. Jól meg kell nézni, hogy milyen mennyiség van  beállítva.

Kávéházi kávé?

Tetszik, hogy a víztartály 1,7 l – ezért nem kell gyakran töltetni. Megörvendeztet a szolid kapacitású kávétartály is, amelyben akár 500 g kávészem is elfér. A daráló 3 féle darálási durvaságot biztosit. A kávéfőző munkanyomása 15 bar, ami az árra való tekintettel nagyon jó érték. Az elkészített kávé szinte kávéházi ízű. Bónusz a beépített habkészítő.

Picit hangosabb működés  

Az alacsony ár azonban hangosabb működéssel jár. Ez megszokható, és ezt nem gondoljuk nagy problémának.

Végső esetben egy jól sikerült automatikus kávéfőzőről van szó, amelyet csak ajánlani tudunk.

Kompakt szerkezet
Egyszerű kezelés, alacsony ár
Finom kávé
Hangosabb működés
Nem áttekinthető beállítása a víz mennyiségének

Porovnanie cien

alza.hu
alza.hu
89990 Ft
Átvehető

Najpredávanejšie Značky

  • Kávovary Sencor
  • Kávovary Philips
  • Kávovary Bosch
  • Kávovary Krups
  • Kávovary Delonghi