PHILIPS SERIES 2200 EP2221 RECENZIÓ

A minőségi kávé megérdemli, hogy minőségi kávéfőzővel legyen elkészítve. Ennek köszönhetően élvezhető a kávé kiváló íze és illata. Ha kávéfőző vásárlásán gondolkodik, a döntésnél segíthet a Philips Series 2200 EP2221/40 kávéfőző recenziója.

Funkciók, amelyek örömet okoznak

A teljesen automata Philips Series 2200 EP2221/40 kávéfőző friss kávészemekből készíti a kávét. Az integrált kerámia daráló akár 12 fokozatú- a durvától egészen az extra finomig darálásra állítható. A tejhab készítő segítségével kipróbálhatja a cappuccinot és finom habos latte macchiatot. A kávé elkészítése után értékelni fogja, hogy a tejhab készítő csak két részből áll és egyszerű a tisztítása. Nem kedveli az összetett kezelést? Akkor a Philips Series 2200 EP2221/40 az igazi. Az intuitív kezelő panel még jobban megkönnyíti a kávé főzését.

Intelligens rendszer a tökéletes ízért és aromáért

Az intelligens Aroma Extract biztosítja az ideális egyensúlyt a készítés hőmérséklete és az aroma extrakciójakor. A vizet optimális 90 – 98 °C hőmérsékleten tartja, valamint ellenőrzi a víz átfolyását is. A legtökéletesebb technológia sem képes teljes aromájú kávét készíteni anélkül, hogy azt először a kávészemekben tárolja. És pontosan ez az Aroma Seal fedél feladata. A kávé darálásakor ez a fedél csökkenti a daráló zaját. A kávé mennyisége, erőssége és hőmérséklete is módosítható.

Kerámia daráló
Három ital
Tejhabositó
Aqua Clean vízszűrő a vízkő képződésének lassításához
Egyszerű tisztitás
Fedél a kávé aromájának megtartásához
A kávé készítésekor optimalizálja a hőmérsékletet
Darálás durvaságának beállítása
Egyszerű iránytás
Kávégép csendes működése
Egyszerre két kávét készit
Kávé hőmérsékletének, mennyiségének és erősségének beállítása
Ideális nyomás
Dizájn
Hangosabb kávédaráló
Nem lehet a tejhab készítő fúvókáinak magasságát beállítani

Porovnanie cien

alza.hu
alza.hu
179770 Ft
Átvehető
onlinemarkaboltok.hu
onlinemarkaboltok.hu
169900 Ft
Átvehető

Najpredávanejšie Značky

  • Kávovary Sencor
  • Kávovary Philips
  • Kávovary Bosch
  • Kávovary Krups
  • Kávovary Delonghi