Espresso DeLonghi Magnifica ECAM 22.110B (22110B) recenzió

A DeLonghi márka a kávéfőzők világában a megbízhatóság, minőségi kivitel és egyszerű kezelés szinonimája. Igy van ez az Espresso DeLonghi Magnifica ECAM22.110B esetében is? Ezt a következő recenzióból megtudhatja.

Mindenhez egy gomb

Az Espresso DeLonghi Magnifica ECAM22.110B kívánság szerint készíti a kávét. Nagy, közepes vagy kis kávé, esetleg cappuccino közül is választhat. A kávé fajtáján kívül a kívánt hőmérsékletet és az aroma intenzitását is beállíthatja. A kívánság szerinti kávé beállításhoz csak egy gombra lesz szüksége. Ha érdekli, hány csészéhez alkalmas ez a modell, akkor a válasz: kettő. A készítés után a kávéfőző  kitisztítja önmagát..

Funkciók

A kávéfőző több funkcióval rendelkezik. Megtalálható benne:

Beépített daráló, amely a kávét 13 különböző durvaságban darálja. A tartályba őrölt kávét is szórhat. Lehet nagyobb adagot is, mivel a tartály a természetes aroma megtartása érdekében  fedéllel rendelkezik.

Cappuccino rendszer a gazdag habú cappuccino készítéséhez. A rendszer összekeveri a párát, levegőt és tejet és a csészében sűrű habot képez.

Nincs kedve a vízkő eltávolításával bajlódni? Az Espresso DeLonghi Magnifica ECAM22.110B öntisztitó és vízkő eltávolító programja mindenről gondoskodik. A tisztitás minden kávé készítés után  magától értetődő.

A kávéfőző mutatja a leülepedett zacc mennyiségét is.

Kezelőpanel áttekinthetősége
Ergonomikus irányitás
Kávé készítése és beállítása egy gombbal
Kávészemek őrlési durvaságának beállítása
Kávé erősségének és mennyiségének beállítása
Cappuccino gazdag és sűrű habja
Arányos ár
Több funkció
Vízkő eltávolítás és tisztitás
Kávé gyors elkészítése
Csened működés
Némely felhasználó hangosabb kávédarálót említ
A csésze alátét gyorsan megkarcolódik

Porovnanie cien

alza.hu
alza.hu
1119900 Ft
Átvehető

Najpredávanejšie Značky

  • Kávovary Sencor
  • Kávovary Philips
  • Kávovary Bosch
  • Kávovary Krups
  • Kávovary Delonghi